A Shanghai Tanchain új anyagtechnológiai Co., LTD egy szénszövet-gyártó gyártására szakosodott vállalat, a Shanghai Tanchain teljes egészében két gyár tulajdonosa, az egyik a kínai Jiangsu tartományban található, a másik Thaiföldön található, cégünk teljes ipari lánccal és szigorú minőségirányítási rendszerrel, tökéletesített tesztelő berendezésekkel és erős műszaki erővel rendelkezik. Nagyon jól tudjuk ellenőrizni a minőséget és a szállítási időt, Együttműködési kapcsolatokat alakítottunk ki számos főiskolával és egyetemmel és kutatóintézettel, high-tech vállalkozással, Képes legyen új találmányi technológiát ipari alkalmazásba helyezni, A fejlett új termékek nagyon versenyképesek a piacon, elnyerték a felhasználók nagy dicséretét. Termékeinket széles körben használják a tűzoltásban, a vasúti tranzitban és a biztonsági védelemben.


Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megbízható és tapasztalt szénszövet-gyártó legyünk a globális piacon, fenntartható versenyképességgel és szolgáltatással. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kielégítsük a különböző iparágak összetett igényeit, és arra törekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást és megoldásokat kínáljuk értékes ügyfeleinknek. az életminőség javítása azáltal, hogy kellemes munkakörnyezetet teremt minden alkalmazott számára.


Magas színvonalú, modern gyárakat építettünk belföldön és a tengerentúlon, vezetőket és technikusokat vettünk fel első osztályú munkatapasztalattal rendelkezik hazai és külföldi vállalatoknál, hogy termékeink rendelkezzenek a saját technikai előnyök és piaci versenyképesség. A minőségellenőrzési osztály azóta jött létre a vállalat kezdete, és a vállalat elnöke nagy jelentőséget tulajdonít a minőségellenőrzésnek.


Hatalmas összeget fektettünk be a termékek minőségének biztosítására, ami az alapja annak, hogy hosszú távon megvesszük a lábunkat a piacon. A gyár irányítja és ellenőrzi a teljes folyamatot a nyersanyagoktól a gyárig, a késztermékek előállítása és feldolgozása, és minden folyamat a tudományos normákat követi a folyamatos javulás.
Tanchain Carbon Fabrics

Tanchain Carbon Fabrics

Tanchain Carbon Fabrics

Tanchain Carbon FabricsTanchain Carbon Fabrics

Tanchain Carbon Fabrics

Tanchain Carbon Fabrics

Tanchain Carbon Fabrics

Tanchain Carbon Fabrics

Tanchain Carbon Fabrics


Hívjon minket
Whatsapp
Vizsgálat
Küldjön e-mailt